NY BLOGG !

NU HAR JAG FIXAT EN NY BLOGG SOM HETER ISABELLERITTFELDT SÅ NU FÅR NI TA & LÄSA DEN ISTÄLLET PUSSHEJ !

STAN - HEMMA

Nu har jag kommit hem från stan , var där med vera , antonia , fanny & frida . Mycket kul , haha . Vi var inne på telia för frida skulle hämta ut en sak & så låg det hörlurar där så fråga vi om dem va gratis & då var dem det . Så alla tog massa sådana med sig hem ;)
Det var smart , för man kunde lyssna två i dem men ändå ha två hörlurar var haha , lite svårt att förklara . Men hoppas ni förstår ändå ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen , städa mitt rum som blev stökigt igen på 5 sekunder . Men får väl skylla på att jag faktiskt försov mig imorse & slängde runt allting överallt , eftersom att det faktiskt var så . Sen ska jag ta & plugga lite matte , eftersom att det är prov imorgon :(
Men bloggar lite under dagen när jag hinner & kan , ska försöka uppdatera ofta !

HAR INTE HUNNIT MED ATT BLOGGA IDAG

Har inte hunnit med att blogga idag , eftersom att min pappa fyller år imorgon & inte är hemma då . Så firade vi honom idag , så ville vara lite med familjen .
När jag kom hem från skolan så städade jag undan lite på mitt rum , sen åkte jag med mamma & handlade lite saker . Köpte även tårta & sådant .. eftersom att jag är lite tjooooock . Sen fixade vi maten och sådant , åt & kollade lite teve . Har dock inte gjort så mycket annat idag , gjort lite matte & sådant också .

UNDERBAR !


KOLLAT TEVE

Nu har jag kollat lite teve , ska lägga mig i sängen nu & kolla lite mer teve . Sen ska jag sova eftersom att det är skola imorn , så får inte somna för sent .. får se hur det går med det !

ROBIN ÅKERMAN ♥

Robin åkerman , gud vart ska jag börja .. Kommer du ihåg när vi pratade sådär otroligt mycket , när vi tröstade varandra när vi var ledsna . När vi stöttade varandra hela tiden , när vi delade skratt och gråt . Jag saknar dig killen , jag saknar dig så otroligt mycket . Låt oss få tillbaka allt det där vi hade , alla kvällar och nätter som vi pratade . När vi var så nära vänner , när vi talade om för varandra hur mycket vi tyckte om varandra .. hur mycket vi älskade varandra .. alla texter och alla ord ..
Vart tog allting vägen , det försvann .. det bara blåste bort . Men minnerna finns kvar och du finns kvar i mitt hjärta . Du är ingen som man bara glömmer , ditt fina leende , ditt goa sätt att vara , dina fina ögon och ja hela ditt utseende . Killen jag saknar dig ska du veta , när vi pratade om att du skulle komma till sommarn . Kommer du ihåg allting som vi delat .. ?
Jag vill hålla din hand , jag vill skratta & se dig le . Dela massa fler minnen med dig , men kommer jag någonsin få göra det ?
Vi är starka tillsammans , vi två klarar allt .. så kom igen , visa det nu !
Jag saknar dig , vill kunna ta hand om dig . Ska göra allt för att det ska bli som innan .. allt.
Du gör mig stark , du är min egna ängel .. lämna mig inte .

OC & ONE THREE HILL

Det blir OC & ONE THREE HILL istället för att plugga , haha .

NU SKA JAG FORTSÄTTA ......

Nu ska jag fortsätta plugga , har nyss ätit lite frulle också .. så nu är jag mätt & glad ;)

INSPERATION - JFR


BILDER

ser dock gravid ut på sista bilden ..

PLUGG

Nu har jag precis pluggat lite matte , ska fortsätta om en liten stund . Vi har ju prov på torsdag , usch jag hatar det . Men nu ska jag faktiskt få bra för en gångs skull , känns som att jag kan nästan allting . Så det är ju iallafall något posetivt , men nog tjatat om det .
Ska nog äta lite frulle nu , börjar bli lite hungrig . Men det är ingen skola för mig idag , eftersom att vi skulle simma & massa sådant & jag kan inte vara med & sen är jag förkyld & mitt huvud dunkar som satan . Men det går nog över snart får vi hoppas , vill inte vara sjuk !

WALLANDER

Nu ligger jag här i min varma gosiga säng & kollar på wallander . Det är typ minus 100 ute , håller på att frysa ihjäl . Ska nog snart lägga mig & sova men ska nog se klart filmen först . Tog aldrig bild på dagens outfit , men hade :
leggings - ginatricot
linne - h&m
linne - ginatricot
kofta - vet inte
inget smink & bara håret i en liten bulle på huvve .

NU BLIR DET SOLSIDAN

Nu ska jag se solsidan , men bloggar mer efter det !

NU BLIR DET SOLSIDAN

Nu ska jag se solsidan , men bloggar mer efter det !

HOME SWEET HOME

Nu är jag äntligen hemma , har varit det en stund nu . Har packat upp väskan & fixat lite i mitt rum . Nu ska jag ta mig en dusch & sätta mig & göra lite matte hade jag tänkt . Måste ju vara lite duktigt , har inte gjort någonting på heeeeela veckan ...
Har varit sjukt dålig uppdatering jag vet , förlåt mig . Slänger upp dagens outfit snart också !

MUUUSIC

Har ärligt ingeenting att göra , sitter här & lyssnar på lite musik . Men är verkligen inte alls trött , så vad ska jag göra ? :(
Har även blivit jätte dålig på att blogga & min blogg är inte alls bra . Så får väl försöka fixa det på något sätt , det löser sig nog . Men kommer ju som sagt inte att sitta vid datan så mycket dem här sista dagarna på lovet , men det kommer jag självklart ändra på när skolan börjar igen . Då blir det vanlig uppdatering , så fortsätt läsa min blogg nu.

BARA NÅGRA FÅ DAGAR KVAR PÅ LOVET ..

Nu är det bara några dagar kvar på lovet , vill ju ta vara på dem . Så därför kommer det inte bli så bra uppdatering , men det får ni stå ut med ska försöka att uppdatera lite då & då ;)

INSPERATION


VAKEN TJEJ

Nu har jag precis vaknat , orkade verkligen inte blogga igår . Var och fotograferade mig & blev sminkad i 5 och en halv timme , gissa om jag var trött när jag kom hem . Då åt jag bara lite , sen gick jag & la mig & kollade på teve . Pratade lite i tele & sådant , nu ska jag snart käka lite frulle .
Sen ska jag städa heeeeeeela huset med min bror & fixa mig . Sen ska jag åka in till stan & även hinna packa & sen åker jag till mitt sommarställe i thiiink ?




HANN INTE BLOGGA IGÅR

Hann inte blogga mer igår & orkade inte . Men nu är jag tillbaka , nu ska jag snart äta lite frulle & sen ska jag åka in till stan med mamma & hennes kompis så ska vi gå & bli fotade & äta lunch. Lite sådant roligt , men det innebär att det kommer vara ganska dålig uppdatering , men jag bloggar ju självklart när jag kommer hem sen igen . Så ni ska nog klara er !

DAGENS OUTFIT

jeans - bikbok
linne - h&m
tröja - foji

FILM

Ligger här i sängen & ser film just nu , har fortfarande inte orkat fixa mig eftersom att jag ändå inte ska göra något speciellt idag . Får väl se om jag & mamma hittar på något när hon kommer hem eller om jag slappar hela dagen . Eftersom att jag inte kommer ha så mycket att skriva om nu när jag inte gör något så kanske det inte kommer bli så mycket uppdatering .

NU HAR JAG PRECIS VAKNAT

Nu har jag precis vaknat som sagt , sitter & kollar på lite smycken från JFR .
Vet inte vad jag ska hitta på för något idag , det får vi väl se . Synd bara att det inte är så många som är hemma , men eftersom att jag åker bort vecka 10 istället så får det bli så ;)
Men nu ska jag nog käka lite frukost & börja fixa mig !

GODNATT BLOGGEN

Godnatt bloggen , hoppas ni har haft en lika bra alla ♥ dag som jag har . Nu ska jag lägga mig & se på en film , men återkommer imorgon !

DAGENS OUTFIT

strumpbyxor - h&m ,
linne - h&m
Linne - ginatricot
kofta - vet inte
Här har ni en sjukt dålig cam bild , men eftersom att jag lovade
er så får ni faktiskt stå ut med denna ! :)

NY DUSCHAD

Har nyss duschat & ska snart äta pannkakor .. mums . Kollar på lite film nu , vet dock inte vad den heter (?)
Slänger upp bild på dagens oufit & sådant lite senare , har inte gjort det på länge . Så det är väl dags nu !

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN !

Klicka här för att komma till frågestunden !

GLAD ALLA ♥ DAG

Nu är jag vaken & ska snart börja fixa mig , har ju sportlov denna veckan skönt !
Ni får ha en bra alla hjärtans dag !

MYSIG SÖNDAG

Ligger fortfarande i sängen & kommer nog göra det resten av dagen , har bara kollat på film & smsat med älskling lite . ♥
Vet inte vad jag ska göra idag eftersom att jag inte har klivit upp ännu . Så därför har jag ingenting att skriva om , så ni får leva med ganska dålig uppdatering !
Glöm inte att kommentera på frågestunden , godkänner alla kommenterer när den avslutas . Vet dock inte när den ska avslutas men kom igen nu då !




KÄRLEK ♥


INSPERATION


STÄDAT & DUSCHAT

Nu har jag nyss städat & duschat . Ska bara sminka mig osså , vet inte vad jag ska göra senare . Blir väl att hitta på något roligt eller bara vara hemma & mysa .

jag saknar dig så jävla mycket ,
du är mitt hjärta .. mitt allt . ♥

VAKEN

Nu är jag vaken , vaknade vid åtta redan . Otroligt tidigt men ändå väldigt skönt , ska börja fixa mig nu . Ska nog åka med mamma & handla & sådant sedan . Blir att bara ta det lungt idag tror jag , nu har jag även tagit mig tiden att fixa en HELT personlig design , som tog lite tid att göra .

DAGENS INKÖP


SNÖ = KALLT !

Kom hem för ungefär en timme sedan & har nyss käkat lite , fryser sjuukt mycket längar efter älskling .. ♥
Funderar på att ta en lång varm dusch & se en mysig film .. i min ensamhet :( ,  nu är det äntligen sporlov !
Otroligt skönt , kändes bra med en liten ''paus'' från skolan nu .

SKOLAAAAN

Nu har jag fixat mig iordning precis & ska snart gå till skolan , så jag bloggar när jag kommer hem !

NU HAR JAG DUSCHAT ..

Nu har jag nyss duschat , ska plugga lite matte nu & sen ska jag äta osså . Hoppas att jag fattar matten dock .. -.-
Glöm inte att fråga på frågestunden !

FRÅGA PÅ NU DÅ !


OUTFIT

leggings - ginatricot
linne - h&m
tröja - ginatricot
dålig bild , men det får ni faktiskt leva med !

DUSCHEN NÄSTA

Nu har jag städat mitt rum sjukt fint , har rensat ut alla fula & gamla kläder också . Riktigt nöjd , dålig uppdatering idag , men det får ni leva med . Har faktiskt lite saker att göra & den saken har löst sig nu , så nu är jag glad igen .

DÅLIG UPPDATERING

FÖRLÅT MIG !
men hade inte tid igår & orkade inte .. av personliga skäl , men det löser sig nog .. får jag hoppas ..
men nu har jag iallafall kommit hem från skolan , fick sluta en timme tidigare idag mycket skönt !
nu ska jag göra iordning i mitt rum & ta mig en dusch , sen så ska jag sätta mig & plugga en stund . Ska bara ta det lungt idag & ha det mysigt kanske åker nån stanns sen ?
vi får se , slänger upp dagens outfit snart !

GODNATT

Nu ska jag sova om en stund , men kommer dock inte blogga mer ikväll så vi hörs imorgon !

DAGARNA SOM JAG INTE BLOGGAT

Fredag : I fredags vart jag ju som sagt med tvilling , slutade 11:40 . Då drog jag ner till stan & träffade mamma , köpte en tunika , strumpbyxor , linne , tröja & mjukis shorts . Sen drog jag hem & då vart klockan ungefär vid ett tror jag , tog en dusch & fixade mig . Sen kom tvilling hit & då drog vi ner till focus där köpte vi dricka & godis . Sen drog & hyrde film , hyrde what happens in vegas & the silent house filmerna vart väl bra , men the silent house tycker jag vart lite läskig haha .. tönt ..
Sen gick vi hem & där kollade vi på film & åt , sen somnade vi väl vid ett eller något vart sjukt trött .

Lördag : Tvilling vaknade upp hos mig & hon vaknade sjuuuukt tidigt , sen skulle hon till sin gammel mormor tror jag (?) så hon gick sjukt tidigt också .. så efter det fortsatte jag sova & vaknade vid ett sen låg jag i sängen nästan hela dagen , men sen vid fem drog jag över till Sofia . Där kollade vi bara på film & chillade , sen drog jag hem vid åtta & skulle se på melodifestivalen men jag insåg ganska snabbt att den sög .. förutom Danny !
Så jag tog mig ingen tid att titta på den , sen fikade jag & lite sådant på kvällen . Tog det bara lungt & hade det mysigt . Sen somnade jag väl vid två..
Söndag : Vaknade vid två .. låg kvar i sängen & pluggade hela dagen till halv fem , då tog jag mig äntligen upp & tog ett varmt bad . Men efter det gick jag & la mig i sängen igen & kollade på one tree hill & pappa förhörde mig på SO:n , sen så gick jag upp & åt lite & hela den dagen tog jag det också bara lungt . Hade absolut ingen ork eller lust att göra någonting .
Måndag : Vaknade vid kvart över 6 gick upp & åt & klädde på mig & fixade mig sen vid kvar i åtta tog jag vagnen till korsvägen & mötte upp Agnes & sen drog vi till skolan , har vart en ganska go dag & inte speciellt jobbig . Men när jag skulle åka hem vart det nån cepad gubbe som vart helt full & typ sär i huvve & började sjunga & skrika & herregud . Sen nu har vi gäster & har precis ätit , ska plugga nu & sen ska jag kolla på teven .
Men jag kommer självklart att uppdatera mer under kvällen !

SOMMAR OUTFIT


UNDERBAR !


SWIMWEARS MARA HOFFMAN


H&M


GINATRICOT


NELLY . COM


HEMMA - DUSCHEN

Nu har jag nyss kommit hem från stan & skolan , nu ska jag ta en snabb dusch & göra mig iordning . Sen kommer tvilling hit , så har fett bråttom puss hej !

SKOOOOLAN

Nu sitter jag här i skolan , har idrott men eftersom att jag inte är riktigt frisk än så får jag inte vara med har bara två lektioner kvar nu så bloggar mer sen puss !

VAKEN - ÄTIT

Nu är jag vaken & har nyss ätit , ska göra mig iordning men vill verkligen inte gå till skolan idag . Det regnar & blåser ute & fryser redan innan jag ens kommit ut .. undra hur detta ska gå .. Men det löser sig nog men har även fått ont i mitt stackars öra nu också , det passar ju perfekt för jag vill ju gärna bli sjuk igen .. -.- sen ikväll så kommer iallafall tvilling hit & sover , så det kommer bli grymt skojj , slutar ju även 11:40 , så jag ska nog klara mig igenom den här dagen ganska bra !

STÄDAT - PIZZAAAAAAAAA

Nu har jag städat i huset & snart kommer min älskade pappa hem med pizza till mig ♥
Har även hunnit plugga & lite sådant , så det känns väl bra . Ska även hinna med att fixxa det där sen .. får se hur det blir med det !

DETTA KOMMER MIN DAG ATT BESTÅ AV

Detta kommer min dag att bestå av .. så ni får nöja er med den uppdateringen som
ni får , ska även försöka hinna med att fixa en annan sak ..
men det får nog vara hemligt tills det är klart ! ;)

OUTFIT

linne - h&m
kofta - vet inte
byxor - weekday
facelook - foundation , puder & mascara , håret plattat & mittbena

HEMMA FRÅN SKOLAN - PLUGGA

Nu är jag hemma från skolan & ska sätta mig & plugga lite .. ligger lite efter i matten eftersom att jag har varit sjuk & har fanska till imorgon . Men det löser sig nog om man heter Bella Rittfeldt ;)

FÖRKYLD - SKOLAN

Nu är jag vaken ska göra mog iordning , sen sticker jag iväg till skolan . Mår mycket bättre idag , efter slolan sticker jag hem till Sofia & hämtat lite saker som jag glömt .

MUSIC IN MY EARS

Nu lyssnar jag på musik & ska snart sova . Ska även till skolan imorgon .. det känns väl bra .. men vi har ju prov sen på måndag så måste se till att plugga när jag kommer hem , så det kanske inte blir speciellt bra uppdatering .. men jag hoppas att ni har förståelse för det . Men kommer självklart att slänga upp dagens outfit !

PLATTA HÅRET - ÄTA

Nu ska jag snart äta & efter det så ska jag ta mig lite & äta . Sitter även & kollar runt lite på olika kläder , kanske blir lite internetshopping idag ? ;)

NYDUSCHAD - BYGGLOV

Har städat & duschat nu , så nu känner jag mig fräsch igen . Är mycket bättre nu , så det blir nog att gå till skolan imorgon skönt det hatar att ligga hemma . Ligger & kollar på bygglov , ska snart ta mig något att äta börjar bli lite hungrig . Har inte så mycket att skriva , mina inlägg är inte speciellt roliga , men det får ni faktiskt stå ut med !

11:51

Nu är jag vaken & ligger & kollar på DH , blev ingen skola för mig idag heller mådde inte alls bra imorse . Kanske inte kommer bli så bra uppdatering idag , orkar verkligen inte sätta mig vid datan . Men jag ska försöka slänga in några inlägg från mobilen ändå .

GODNATT BLOGGEN

Nu ska jag lägga mig i sängen & lyssna på lite musik & försöka sova .. vi får se om jag lyckas eftersom att jag har sovit såpass mycket idag . Får även se om det blir någon skola imorgon , är ännu inte helt okej . Mådde mycket bättre för ett tag sedan , men nu har det blivit sämre igen . Usch , jag som hatar att vara sjuk !

DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLIGT

Ligger här & kollar på film , mår inte alls bra . Har även sjukt ont i ryggen , tycker nån söt kan komma & ta hand om lilla mig ...... Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssss!

TEST

1. Fullständigt namn? Bella Rittfeldt 
2. Ålder? 13 snart 14
3. Vart bor du? Göteborg
4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa & storebror
5. Färg på ditt hus? vitt
6. Hus eller lägenhet? hus
7. När är du född? 30 juli
8. Klass? 7D
9. Vilket år tar du studenten? Öhh.. 2016 tror jag
10. Något jobb? Inget
11. När gick du upp i morse? Typ .. kvar över 6 ..
12. När ska du sova? Senare sen
13. Duschat idag? nej
14. Kramat någon idag?

15. Pussat någon idag?
16. Vad har du ätit idag?
ingenting.
17. Dagens klädsel?
Mysbyxor , och wesc tröja
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens hetaste? jag
20. Dagens roligaste? Bella !

Socialt:

21. Har du många vänner?
Japp, de bästa!
22. Hur många har du kysst?
Jag har inte räknat, sorry
23. Vem kramade du senast?
min bror :o
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen hoppas jag!
27. Har du pojk-/flickvän?

28. Vem pratade du med i telefon senast? Älskling <3
29. Vem fick du senast sms ifrån? älskling

Favorit:

31. Film? Massa
32. Låt? Finns många.. 
33. Mat? Typ allt
34. Dryck? Cooooooooooola :D
35. Färg? Rosa
37. Stad? Göteborg
38. Land? Typ USA
39. Ämne i skolan? Hemkunskap
40. Människa? Älskling <3

Senaste:
41. Personen du tänkte på?
Älskling såklart
42. Personen du kysste? Vet inte
43. Gången du spydde? Några år sen
44. Gången du grät? Nån dag sen
45. Pizzan du åt?
Vet inte
46. Gången du var i Göteborg? Är där nu ;)
47. Gången du var i Stockholm? vid nyår
48. Gången du var full? vet inte
49. Gången du var hög? Knark är bajs
50. Gången du var kåt?
Är alltid det .. men berätta inte det för någon.

Antingen eller:

51. Svart eller vitt?
svart
52. Hund eller katt? hund , jag är rädd för katter :o
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Båda i rätt sällskap!
54. Tvspel eller datorspel?
teve spel :D
55. Singel eller upptagen? Upptagen med rätt person
56. Hångla eller ha sex?
Beror på
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?
Facebook
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel?
Paradise
60. Blont eller svart hår? Blont 
61. Har du blåa ögon eller bruna?
Blå typ
62. Choklad eller lakrits?
Choklad
63. Göteborg eller Stockholm?
Göteborg vafan!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Coooooooooola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? Inget av dom
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva (fast jag brukar dö rätt ofta, men ändå)

Antal:

70. Personer du älskar?
Massvis skulle jag tro
71. Personer du hatar?
Åh, de är några de
72. Gånger du varit i slagsmål? Jadu...
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Ingen
74. Glassar du ätit på en dag? För många!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?
vet inte ..
76. Gånger du haft minnesluckor? För många..
77. Gånger du varit hög?
Men knark är bajs som fan ;)
78. Personer du saknar just nu?
Hur många som hellst fast mest älskling
79. Gånger ditt hjärta brustit? Åh, några gånger

Vem:

80. Vill du kyssa nu?
han .
81. Ska du träffa imorgon? det vet jag inte
82. Sjöng du senast för? Sjunger alltid
83. Hade du senast en msn-konversation med? Bella
84. Spelade du tvspel med senast? bror
85. Vill du ta med på resa nu? jag vet inte
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen som är värd att nämna här i bloggen
87. Förtjänar att dö?
Skabbarna
88. Är söt? Finns massa
89. Vill du sova jämsides med i natt? Men han vafan!

Vad:

90. Gör dig glad?
Älskling , han , vänner och massa annat
91. Gör dig ledsen? Saknad , när folk sviker
92. Vill du helst göra nu?
Sova typ
93. Önskar du att du slapp göra?
Massa grejer
94. Vill du ha nu? han hos mig
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Massvis av dyra grejor
96. Längtar du till?
Sommarlovet
97. Tycker du om dina betyg? Har inte betyg :D
98. Ångrar du i ditt liv? Massvis men ändå inte
99. Är det bästa som hänt dig? han , älskling , vännerna och massa annat
100. Hur mycket är klockan? 10:42

5 SANNINGAR OM MIG

* Jag älskar godis .. tyvärr ..
* Jag tycker om honom .
* Jag har världens bästavänner
& jag älskar mitt liv nu , allting har ordnat sig
& allting är löst , nu kan ingenting bli bättre ,
förutom en sak som jag inte kommer dela med
mig av här i bloggen ! ♥

DAG 29 - ETT SISTA ÖGONBlCK

Asso de här jävla ögonblicken hela tiden .. ursäkta mig men hur ska jag kunna komma
på så många ögonblick jag har de inuti mig men vill inte skriva om de på bloggen ,
så nu får ni faktiskt leva med att inte få något mer ögonblick .
Nu har jag skrivit klart alla dag för dag sakerna , känns dock väldigt skönt .
Sitter & pratar med världens bästa älskling nu !

DAG 28 - DET HÄR SAKNAR JAG

Jag saknar sommaren som sagt !

DAG 27 - MIN FAVORITPLATS

Jag har nog ingen speciell favoritplats ,
men jag tycker om att vara på mitt sommarställe med vänner ,
sen tycker jag om att vara med någon som jag tycker extra mycket om
på en mysig plats ! ♥

DAG 26 - MINA RÄDSLOR

* Att förlora den man älskar .
* Att förlora nån sjuukt bra vän .
* Spindlar , ormar & alla de där äckliga djuren ;s
* Att bli fattig .. låter som värsta biatchen .. men ni får tolka det hur ni vill.
& att spy , euw jag hatar det har inte gjort det på flera år & ska fan aldrig
göra det heller :o

DAG 25 - EN FÖRSTA

en första vadå ... ?
fattar inte vad dem menar är nog lite efterbliven ,
men får väl hitta på en egen sådan där då .

DAG 25 - VAD JAG GÖR PÅ VARDAGARNA
.
På vardagarna brukar jag , plugga som de flesta andra ,
vara med vänner , shoppa , ta hand om mig själv ,
& ja lite sådant .. jag tror ni förstår själva ! ;)

DAG 24 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

bilden talar för sig själv .




sen när någon klagar på en eller alltid försöker trycka ner en ..
när de vet ens svagaste punkter .

DAG 23 - DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Emmelie Salonen .. hon får mig alltid att må bra ,
sen glädjs jag även att prata med Mattias ,
när mina vänner ställer upp & förstår ,
när allting blir precis som jag vill & har planerat ,
när man blir bra överraskad .
Men självklart är det mycket mer !

DAG 22 - DET HÄR UPPRÖR MIG

När folk kopierar andras bloggar  , när folk sårar sina vänner .
När man tror att man kan lita på någon & den sviker ,
när någon som är helt oskyldig bara dör .
Det finns så otroligt mycket som gör mig både arg
& ledsen .
Men snälla folket .. tänk för fan på vad ni gör & säger .

DAG 21 - ETT ANNAT ÖGONBLICK

bilden säger mer än tusen ord .... ♥

DAG 20 – DEN HÄR MÅNADEN

Den här månaden har jag bara varit sjuk .. kollat på film & bloggat .. eftersom att det är den 1 Februari idag :)

DAG FÖR DAG

Det där med dag för dag har faktiskt spårat ut totalt för mig , därför tänker jag sätta mig nu & klart allihopa !

HISS / DISS

* Att min data är lagad så jag kan blogga
* Han den där killen som får mitt hjärta slå .. ♥
* Att det snart är sportlov !




* Att jag är sjuuuuk :(
* Att det är 6 månader & 2 dagar kvar tills jag fyller år ..
tror jag om jag inte har räknat fel .. :)
* När någon sviker min älskling Emmelie Salonen ,
det är fan inte okej .
Vafan tror du att du pysslar med din lilla ***** !
Emmelie är bara min syster jag älskar henne mest i hela fkkn världen,
ingen ska få såra dig igen älskling !

INSPERATION

Vad säger ni om de här skorna ?
Är inte dem helt underbara , skor med extra klack så man får
chansen att sticka ut lite när man är ute !

INSPERATION

Tre fina väskor , skulle gärna bära med mig en sådan på stan !

INSPERATION

Tre underbara outfit's , super snygga verkligen .
Skulle inte sitta fel att ha något sådant på sig !

KFNDKHJNBGÖFNBÖLNG

Känner mig riktigt sjuk faktiskt , så nu ska jag gå & sova eller ja .. jag ska se en film & försöka sova .
Vi hörs lite senare , ha det bra så länge mina kära läsare !

TOMAS LEDIN

Vad tycker ni om honom ?

SJUUUUUUUUUUUK FORTFARANDE

Ligger här i sängen & har precis fixat min blogg , vaknade ju som sagt imorse & mådde inte alls bra . Så det blev att stanna hemma idag också , får fixa den där lappen på något annat sätt .
Sen tycker jag inte att det är okej att det är så sjukt tråkigt väder ute , först snöar det .. sen regnar .. sen är det helt grått , vad är detta för något ?
Jag vill ju ha sommar nu , vill inte vänta längre !
.

VAKEN

Nu är jag vaken & funderar på om jag ska gå till skolan eller inte .. har ju den där jäkla lappen . Men mår ändå inte speciellt bra , kanske kan fixa det på något annat sätt ? Får se hur jag gör ..