FILM & SOVA

Nu ska jag lägga mig & kolla på en film & sedan ska jag nog lägga mig & sova . Men jag bloggar mer imon antingen på morgonen eller när jag kommer hem !
Godnatt mina älsklingar !

CAJSA CARLSSON

Jag älskar dig gumman , du får mig verkligen att må så otroligt bra !
du får mig leva kvar när jag verkligen inte vill ,
när jag bara vill ge upp då är det du som finns där & stöttar mig .
Gud vad skulle jag göra utan dig gumman ,
skulle inte varit kvar här idag ,
vi har inte träffats , men det är något jag verkligen vill ,
allt det du skriver till mig är värdefullt ,
allt det du skriver är helt underbart fint ,
jag älskar dig nu då & föralltid ,
du är så speciell ,
så underbar & snäll & söt ,
utan dig vore jag bara en av miljonen ,
puss !

UPPDATERA

Måste se till att uppdatera riktigt mycket idag eftersom att det är den första oktober imon , ny månad , nya vänner & nya problem ..

Imon vet jag inte riktigt vad jag ska göra , först blir det väl skolan som vanligt & sen är det ju fredag så blir väl att dra till stan & träffa lite folk eller något sådant . Jag får se hur det blir , har iallafall inte planerat något ännu . Går inte så länge i skolan imon men jaja . Thea fyller ju år imon grattis gumman jag älskar dig  ! Alla skriver grattis ! ♥

IDOL & VAD BLIR DET FÖR MAT

Kollar just nu på idol & sen efter det blir det nog att kolla på vad blir det för mat medan jag gör franskan !
eller så kanske det blir att sätta på någon film .


BILDBOMB FRÅN IDAG !

dock är ingen bild mer än den sista på mig !

HEMMA FRÅN SKOLAN , AGNES & UTE

älskling , du kan inte lämna mig nu ,
inte här vill inte vara ensam ,
du betyder allt & lite till ,
kommer aldrig glömma datumet
då jag träffade dig bästavän ,
hur ska jag kunna leva utan dig ,
hur ska jag klara det ,
händer det något med dig ,
så kommer jag aldrig förlåta mig ,
för det är jag som ska finnas där för dig
när du mår skit ,
det är jag som ska få dig att må bra ,
gör jag inte det ,
då har jag misslyckats som bästavän ,
& om jag misslyckas så vill jag bara att
du ska veta att jag försöker mitt bästa ,
du är mitt hjärta !



Först vaknade jag vid 06:00 , gick upp & platta håret åt frukost & allt sådant. Sen hämtade Akke upp mig & körde mig & Hanna till skolan för Frida skulle dra ut en tand idag också , hoppas det gick bra !
Började med SA kom lite för sent , men det gjorde inget jobbade med svenska . Sen hade vi bild & vi skulle typ måla djur ;s & HAHAHA , Agnes gjorde min dag hon skulle typ måla av en råtta lr nått & Håkan ( läraren ) bah ja du kan måla av en mus & Agnes bah är det inte lite svårt att få den så hårig HAHA !
jaja , jag målade iaf en lite ekorre *stolt* haha , blev inte så snygg precis men jaja skit samma . Sen hade vi hemkunskap & vi hade typ läxförhör & jag hade inte ens öppnat boken , men hade ju varit sjuk så skrev det på pappret & läraren sa att det var okej . Så vi fick sluta en timme tidigare på hemkunskapen för att vi inte lagade nån mat & då fick vi rast i en timme . Sen hade vi idrott & det var faktiskt skit kul , det som vi gjorde är något jag vill göra om !
Sen så slutade vi & då kom jag på att vi hade franska till imon så hängde med Agnes hem & vi kollade på massa gamla skolfoton & sådant gud va jag skratta såg ju fan inte klok ut ! Fast var faktiskt lite söt på vissa bilder , men inte alla . Har dock tagit massa bilder idag också & dem kommer nog upp på bloggen snart . Nu har jag ätit för en liten stund sedan & nu kollar jag idol & dricker lite te . Bara myser lite , har även pluggat lite franska & ska även plugga lite efter idol !
Ska snart ladda över bilderna från mobilen & lägga upp dem här .

LÄMNAR DU LÄMNAR JAG ..

lämnar du världen , lämnar jag den med dig älskling .

SJUK

Har varit hemma idag , hade feber igår & ont i halsen när jag vaknade . Så det var bara att somna om igen , men det blir skolan imon iallafall . Vaknade vid 11:00 & då ringde mamma & sa att jag skulle göra mig iordning . För då skulle jag fixa linser , efter som att jag mådde bättre så gjorde jag det. Så vi åkte & fixade det & sen köpte vi lite grejer , bilder kommer senare . Nu på kvällen har jag bara kollat på film & tagit det lungt . Ska snart duscha & göra mig iordning .
Igår var jag på freeport med mamma & Hanna . Först efter skolan så mötte jag Hanna & Frida , vi tog vagnen hem till dem . Men på vägen hem så åt vi pizza , när vi kom hem till dem gjorde vi inte så mycke kollade lite på teve & sådant . Sen så skulle Frida till tandläkaren & det var då mamma ringde & sa att vi skulle åka till freeport. Då ville ju Hanna också följa med eftersom att Frida var hos tandläkaren. Så då gjorde hon det , där köpte jag ett par shorts & en wesc tröja.

KOM NYSS HEM FRÅN STAN & SKOLAN

Kom  nyss hem från stan & skolan som sagt och ska väl plugga lite nu . Inte så mycke läxor denna veckan , så det är ju skönt . Hann inte blogga mer igår , men hoppas att det gick bra ändå .
Var på stan med Abbi älskling , vi kollade runt i lite olika affärer & sen drog vi till donken . Där träffade vi hennes mamma & då åt vi & sen drog jag hem .
Har inte så mycket mer att skriva nu , men jag bloggar lite mer senare när jag har något att skriva om .

STÄDAT

Nu har jag städat klart mitt rum & lite sådant , så nu ska jag hoppa in i duschen & lite sådant .
Bloggar nog lite senare !

INTE ORKAT ELLER HUNNIT

Har inte orkat eller hunnit blogga dem senaste dagarna . Men nu är jag tillbaka igen , ska försöka blogga så ofta som möjligt .
FREDAG:

I fredags var jag först i skolan , sen stack jag hem & hämtade lite saker . Sen mötte jag Annie & vi åkte hem till henne , där åt vi & gjorde oss klara . Sen vid sju gick vi på bio , vi såg tusen gånger starkare . Den var ganska bra faktiskt , sen drog vi hem till henne . När vi kom hem till henne så kollade vi på idol & sen bestämde vi att jag skulle sova där , så då gjorde jag det . Sen kollade vi på se upp för dårarna , har dock sett den typ tusen gånger innan , men men . Sen kollade vi på någon annan film , kommer inte ihåg vad den hette . Sen satt vi lite vid datan & bara tog det lungt.
LÖRDAG:

Vaknade upp hos Annie , vi åt frukost & gjorde oss i ordning . Sen skulle hon på fotbolls träning , så då körde dem mig hem . När jag kom hem så var klockan ungefär tolv , så jag tog en dusch & gjorde mig i ordning . Sen så bakade jag muffins typ & Erik kom hit , sen satt jag vid datan & bara tog det lungt . Sen lite senare vid halv sju typ så åkte jag & mamma ner till ica & handlade lite . Sen blev det att åka hem & äta , sen kollade jag film & sådant.
SÖNDAG:

Vaknade vid tolv , låg kvar i sängen en stund . Sen åt jag lite , sen gick jag & la mig igen & kollade på teve . Ligger fortfarande i sängen & typ halv sover , men jag måste städa mitt rum & duscha & massa sådant . Sen får jag väl se vad som händer .
Nu måste jag städa & duscha & sådant , så jag bloggar mer när jag är klar .

NU SKA JAG

Nu ska jag städa mitt rum , plugga , duscha , fixa väskan inför imorgon , platta håret & ta hand lite om mig själv .
Det har varit en helt okej skoldag , slutade 13:45 ganska bra tid . Imon slutar vi 15:10 tror jag , en ganska lång dag .
Kanske ska fixa en ny header , vi får se hur det blir med det . Men jag vet inte om jag hinner fixa den idag , det kanske blir imorgon . Men ni märker ju när jag har fixat det , hoppas att den blir bra iallafall.
Men nu måste jag städa mitt rum , vill ha lite ledig tid ikväll . Så det är bäst att börja i tid , bloggar mer lite senare !

SKOLAN

Nu ska jag snart äta lite frukost & dra iväg till skolan . Kommer bli en ganska lugn dag , slutar inte så sent heller . Skriver mer när jag kommer hem!

IDOL

Sitter är och kollar på idol & ska snart plugga lite , har inte så mycket kvar . Men bloggar kanske mer senare !

FIN / FUL

Vad tycker ni ?

. . .

När vi bråkar går mitt hjärta i tusen bitar , det är i tusen bitar nu .
Jag saknar den tiden vi hade , jag älskar dig .

DUSCHA

Nu ska jag duscha & jag får väl blogga lite senare !

ULLARED

Sitter här & kollar på ullared , vad tycker ni om det programet ?
kommentera ♥

- annapersson ♥

Alla ska besöka min älsklings blogg !
http://aaannapersson.blogg.se/

NU ÄR JAG HEMMA

Nu har jag kommit hem från Abbi , vi gjorde läxor , satt vid datan , kollade teve & lite sådant mysigt . Vaknade klockan 6 idag och vart riktigt pigg , det kändes skönt att kliva upp ur sängen . Gjorde mig iordning & drog iväg till skolan , i skolan var det en ganska okej dag . Men imon slutar vi klockan 14:50 typ , ganska sent men det funkar väl.
Nu ska jag snart duscha & göra klart den sista läxan , sen blir det väl att kolla på teve eller något .

VA MIN VÄN ELLER INTE DITT VAL INTE MITT

Va min vän eller inte , det är ditt val inte mitt !
Just nu känns det som att jag inte ens vet om jag vill vara din vän längre , vet inte vem du har blivit . Du var inte den goa och glada tjejen som jag kände . Kommer du ens ihåg allt vi gjort , kommer du ihåg när vi bara stod där och höll om varandra . Det regnade och var kallt , kommer precis ihåg känslan . Men jag tvekar på om du gör det , det känns inte ens som att du kommer ihåg vem jag är .
Vet inte vem du vill att jag ska vara , du var den jag älskade av hela mitt hjärta . Du sa att det skulle vara du och jag föralltid , men det var en jävligt kort tid . Om du ska vara min vän kan du inte bara köra ditt eget race , utan du får ta hänsyn till mig också . Om du ska vara min vän får du iallafall sluta klaga på mig och sluta säga till mig vad jag ska göra . Jag gör det jag vill och det jag känner för , även om du är min vän tänker jag inte leva efter dina regler . Jag har mina egna regler och behöver inte dina.
Jag mår inte bra av dina lögner och spel hit och dit , kom tillbaka till mig när du vet vad du vill .

SÅ MÅNGA FRÅGOR

Så många frågor men så få svar.

AnnaDianaEllinorPersson ♥

Gumman , jag älskar dig nu , då för-all-tid !
älskling , du betyder mest utan dig är jag ingenting .
Lämna mig aldrig , ♥

BÄSTAVÄN

Tänkte bara skriva av mig lite , läs om ni orkar .
Jag hade en bästavän för 3-4 månader sedan , vi träffades på dagis för första gången . Vi var väl 2-3 år eller något sådant . Vi har alltid gjort saker tillsammans , alltid hjälpt varandra . Kommer du ihåg när vi satt vid busshållplatsen hela tiden när vi var små , kommer du ihåg när vi en dag åkte med och den stannade utanför huset . Kommer du ihåg alla dagar på dagis , alla dagar i skolan , allting , minns du ens nått av detta ?
Jag kommer ihåg det , det var som att det hände igår , alla gånger vi sov över och skrattade så tårarna rann , alla sommrar vi varit med varandra , när vi var på ditt land och det började åska och regna när vi badade , vi sprang genom skogen i bara bikini och handduk .
Alla mysiga kvällar , alla minnen . Vill bara ha tillbaka dem , vill ha tillbaka dig . Jag vet inte vad som hände mellan oss , men det var något jag gjorde som  fick dig sluta prata med mig . Jag vet inte vad det var , om jag bara visste vad det var och om jag bara hade fått förklara . Men nu , vad ska jag göra nu när du har lämnat mig , du vill inte prata med mig eller någonting . Medans du är med mina vänner och allting , så tänker jag alltid att det kunde varit vi , varför är det inte vi , du sa alltid jag älskar dig , jag älskar dig tills jag dör , men lever du fortfarande ?
Du sa alltid vad som än händer , så inser vi alltid att vi behöver varandra och kommer tillbaka , men när kommer du inse det denna gången , när kommer du tillbaka ?
Du vet ju att jag saknar dig , du vet ju att jag älskar dig och du vet ju att jag behöver dig . Varför gjorde du såhär mot mig , varför sa du inte bara vad felet var .. Jag saknar tiden vi hade , alla kramar , alla gånger vi höll varandra i händerna , varje gång vi sa ''jag älskar dig'' , alla bilderna , ALLTING !
Vill bara att du ska veta att jag saknar dig så sjukt mycket och att jag älskar dig mer än allting . Kommer aldrig glömma dig vad som än händer så kommer jag alltid älska dig . Det menar jag verkligen .
Kommer du ihåg när du alltid sa till alla ''jag älskar den här tjejen'' , hon är min bästavän , min älskling och allt sådant , varje gång du sa så . Så blev jag varm i kroppen , jag vill ha tillbaka det . Vill kunna säga jag älskar dig , vill kunna kalla dig älskling och allt sådant igen . När du försvann rann det tårar ner för min kind .
Förlåt för allt jag gjort fel , ge mig bara en chans .

HEMMA

Nu är jag hemma och har varit det ett tag . Igår gick jag till Hanna och Frida vid sju , lr gick inte hem till dem . Utan mötte dem påvägen , så gick vi och hyrde film och köpte lite godis och ostkrokar . Vi hyrde allt för min syster jag tyckte den var bra , fast även ganska sorglig . Började gråta flera gånger , sen på kvällen tog vi det bara lungt . Sen bestämde vi att jag skulle sova hos dem , så då gjorde jag det . Vi somnade väl vid halv två lr något , vart faktiskt ganska trötta . Sen vaknade vi först skit tidigt vid sju eller något sådant , men sen somnade jag om och då väckte dem mig vid halv tio . Skit tidigt , jag som ville sova mer . Men men så är det , tog mig iallafall upp ur sängen och satte på mig mjukis byxor & en tjock tröja . Sen åt vi frukost och sen så flyttade vi studsmattan till framsidan , det tog ett tag. Sen tänkte vi hoppa lite , men det började ösregna så det blev inte så . Vi gick in och kollade lite på teve och sådant , sen så gjorde vi pannkakor *gott*. Sen så skulle dem spela match lite senare , så det blev att packa ihop sina saker . Sen så kolla vi lite teve igen , sen kom min mamma och hämtade mig . Ville ju inte gå hem , för det regnade fortfarande. När jag kom hem så satte jag på mig mjukis och sådant , har det lite mysigt . Ska nog ta en dusch snart och göra mig iordning , vill ha lite ledig tid ikväll bara kunna ta det lungt och ha det skönt . Har inte haft en sådan kväll på riktigt länge , känner att jag behöver det. Det är lite av vad jag gjort igår och idag , bloggar mer senare puss !

ROBIN ÅKERMAN

Robin Åkerman , jag älskar dig nu , då , föralltid .
som vän .

FILM , HANNA & FRIDA

Är med Hanna och Frida nu , vi har kollat film och sådant . Hinner inte blogga nu , skriver imon puss

TILLBAKA

Nu är jag tillbaka med bloggandet igen , orkade bara inte innan . Men nu ska jag städa klart mitt rum och sen ska jag fixa mig . Sen blir det nog att träffa Hanna och Frida , vi ska nog hyra film och mysa lite .
Men jag bloggar mer lite senare , måste skynda mig lite nu !

INTE ORKAT ELLER HUNNIT

Har inte hunnit lr orkat blogga , ska nog ta en liten bloggpaus . Bloggar när jag känner för det , ett inlägg då och då .

DUSCHA

Nu ska jag snart duscha och sen ska jag fixa mig och städa på mitt rum , bloggar lite senare !

LÅT TIPS


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Förlåt för dålig uppdatering men igår när jag skulle blogga så funkade inte mitt internet , så jag orkade inte fixa det . Så tänkte att jag kunde blogga lite nu , idag har jag vart i skolan . Ganska okej dag , sen efter skolan drog jag till älsklingen det var mysigt . Men det regnade typ hela tiden , så blev lite blöt men jaja . Nu sitter jag här och kollar på idol och är lite social på msn , och imon är det ju studiedag . Vet dock inte vad jag ska hitta på än , men det blir väl något kul som vanligt .

SÅ JÄVLA DUM I HUVVET.

Asso hur jävla dum i huvvet tror du jag är ?
tror du inte jag vet vad du har gjort mot mig lr ?
gå inte runt oh tro att allting äe som vanligt ,
för ingenting kommer bli det igen ,
jag litade på dig så jävla mycket ,
men det vart ett misstag ,
kommer aldrig mer kunna göra det nu ,
så jävla lågt , så länge som jag känt dig ,
hur fan kunde du göra såhär ,
fattar inte hur du tänkte lr tänker ,
du är så jävla körd nu ,
kom inte tillbaka till mig ,
för du är som bortblåst ,
dörren för dig är stängd nu , den kommer inte
öppnas , så det är ingen idé att du hoppas .

SKA SNART IVÄG IGEN

Hann tyvärr inte blogga imorse , men jag har ju tappat bort mina nycklar . Så när jag skulle hem idag så är ingen hemma och jag står där utan nycklar och det regnar & är kallt . Så det var bara att sätta sig på trappan och vänta , så kommer mamma typ en timme senare , sen åkte vi iväg och fixade lite saker . Så nu ska jag snart städa mitt rum och platta håret och sen åker jag till älsklingens skola och träffar henne där . Sen blir det väl att dra ner till stan , måste ju hitta present och sådant . Ska ju på fest på fredag !
Så måste ju hitta något riktigt fint , har varit helt okej dag i skolan . Fast har inte varit på det bästa humöret direkt , men men så är det ibland . Ingenting jag kan göra åt .
Sen när jag kommer hem blir det väl att plugga lite , sen på fredag är vi ju lediga också ! kommer bli riktigt skönt , vet dock inte vad jag ska hitta på på dagen men det löser sig , får väl träffa lite roligt folk !
Men nu måste jag städa mitt rum , innan jag sticker iväg till älsklingen. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag , men det blir bättre när jag kommer hem !

FILM

Ska lägga mig och kolla på en film nu , kommer inte blogga mer ikväll puss !

DUSCHAT

Nu har jag duschat !

IDOL

Vem tycker ni är bäst i idol av de som varit ?


HEADER

Vad tycker ni om min header ?

PLUGGA / DUSCHA

Nu pluggar jag , har inte orkat göra det innan . Somnade även en liten stund innan , ska snart duscha och sen blir det att äta och kolla på idol !

. . .

Det var minnen som aldrig försvinner

Det var minnen jag saknar den tiden

Det är minnen jag saknar den tiden

Det är minnen som finns i mitt innre

Det är minnen jag torkar från kinden

 

 

Du bara minnen som aldrig ska rederas

Jag saknar vår tid men nu har den raderas.


. . .

om kärlek vore tid

skulle jag ge dig en evighet.

jag älskar dig


HEMMA FRÅN SKOLAN

Nu är jag hemma från skolan eller ja , jag kom hem för nån timme sedan . Nu ska jag plugga lite, det måste också göras . Imon så slutar vi klockan 13:00 så grymt bra !
Kanske blir att träffa älskling imon då , antagligen på torsdag också . Vi får väl se vad vi hittar på antagligen något roligt som vanligt , jag älskar dig gumman !

SKOLAN

Nu ska jag käka frukost och sen drar jag till skolan . Hinner inte blogga mer nu , men jag bloggar mera när jag kommer hem !

FILM

Nu ska jag lägga mig och se en film , kommer nog inte blogga mer ikväll .

EMMELIE SALONEN

Jag vet inte vad som har hänt med oss .. innan vart det vi . Det vart vi mot världen , vi sa att det skulle vara så föralltid . Jag visste ju att  ingenting håller föralltid , men jag trodde det skulle hålla längre . Asso vi är ju vänner , men vi har typ slutat snacka . Jag vet inte vad som hänt , jag vill ha tillbaka dem stunderna då jag var din och du var min. Jag saknar dig och oss så otroligt mycket , när jag tänker på hur vi har det nu . Så svider det i mig , det gör så obeskrivligt ont . Jag saknar dig gumman !
Snälla kom tillbaka , låt det bli så som vi hade innan . Jag hoppas allting blir som vanligt snart igen , för jag orkar inte ha det såhär . Det funkar inte , vill bara säga att jag älskar dig baby.

OUTFIT

grå/svart linne : hm
svarta byxor : weekday

PLUGGA

Nu ska jag sätta mig och plugga lite !

MSN PLUS

Sitter här nu och laddar ner msn plus , nån som vet om det är bra ?

SKRIVER SNART

skriver snart !

FILM

Nu ska jag lägga mig och kolla film , så kommer inte blogga mer ikväll . Men bloggar mer imon , puss !

HEMMA FRÅN BION

Har kommit hem från bion nu , har nyss ätit lite och nu ska jag bara ta det lungt . Inga läxor eller något !

FIX

Nu har jag duschat , satt på mig lite kläder och plattat håret . Nu ska jag bara fixa lite smink också , sen ska jag nog träffa Hanna och Frida . Skriver mer senare , kommer antagligen inte bli så bra uppdatering eftersom att vi ska på bio !

BIO

Vaknade för nån timme sedan och ska snart fixa mig , sen blir det att dra ner till stan och kolla bio med Hanna och Frida. Det kommer att bli jätte mysigt , det vart ju länge sedan alla tre vart tillsammans . Men nu måste jag kolla vilka bio det finns att se på . Skriver mer innan jag går !

ÄTIT

Nu har jag ätit klart och sådant , så det blir väl att kolla på nån mysig film nu . Jag bloggar kanske lite senare när jag vet vad jag ska hitta på och sådant !
puss

ÄTA

Nu ska jag äta bloggar mer sen !

HEMMA

Har ju vart och handlat lite chips och godis som jag sa att jag skulle göra . Kom hem för nån timme sedan eller något vet inte riktigt , ska nog äta snart . Iallafall när jag kom hem så bytte jag om till mjukis och en stor tröja lite mys kläder , sen la jag mig i sängen och kolla på teve och jag somnade .. lika gullig som vanligt. Det regnar fortfarande ute , men det gör inte så mycket får bli en riktig mys kväll ikväll. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och bara tar det lungt. Men är faktiskt riktigt hungrig nu !
Så hoppas att det blir mat snart !



bella rittfeldt @ facebook

[email protected] @ msn

alla addar !




ÅKER NU

Nu har jag äntligen tjatat på min bror tillräckligt ! så nu ska han följa med mig . Uppdaterar mer när jag kommer hem för nu måste jag fixa mig så att han slipper vänta !

SEBASTIAN KRANTZ

Vad tycker ni ?

TILLBAX

Nu är jag tillbax med bra uppdatering , har inte haft tid eller lust att blogga . Men nu är jag tillbax igen , igår vart jag med Frida vi bakade , kollade film , vart ute och massa sådant mysigt . Hanna vart ju tyvärr sjuk , vet inte om hon är det längre , men om du är det krya på dig hoppas du blir frisk snart !
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och  smsar med lite folk , får snart min nya mobil ! det blev dock ingen av dem jag ville ha , utan hittade en mycket finare som jag bestämde mig för . Ni får bild när den kommer , dem sa att den skulle komma i nästa vecka nån dag !
Har även tagit lite bilder som ni ska få se nån dag , kanske idag vi får se hur det blir med det . Ikväll vet jag inte vad jag ska göra , ska väl sätta på en film och ha det riktigt mysigt . Om jag inte ska träffa lite folk , vi får se hur det blir med det . Jag vill åka och handla chips och sådant , men vill inte åka själv så får väl fortsätta tjata på min bror att han ska följa med mig . Men nu regnar det ju och blåser så känner inte för att gå ut ..
Hoppas det slutar snart om inte annat så får jag väl ta spårvagnen eller något sådant !hejj

MOBIL

Vilken av dem här mobilerna tycker ni jag ska köpa ?

HEMMA & PLUGGA

Nu är jag hemma & sådant , ska snart plugga lite för jag orkar inte göra det ikväll . Har vart i skolan idag och tagit det lungt och sådant , men nu måste jag plugga lite och sådant . Så vi hörs lite senare !
puss !




FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING ..

Förlåt för den dåliga uppdateringen , men har faktiskt inte haft tid . Idag började jag 08:35 ganska okej , sen slutade jag vid halv 3. Nu ska jag snart plugga lite , sen blir det väl att kolla på en film eller något , för är ju inte helt frisk än .. men hoppas att jag blir det snart .

LIVET ÄR ETT SPEL OCH JAG FÖRLORADE ...

Låt rubriken tala .. Nu är jag iallafall hemma från bion eller ja , jag har ju varit det ett bra tag nu . Den var iallafall ganska bra vi såg I Rymden Finns Inga Känslor , den vart lite annorlunda men ja tror man måste se den själv . Nu kollar vi iallafall på film , kommer inte ihåg vad den heter .. Imon kanske det blir att dra till lisse med älskling !
Men vi får se hur det blir ..

sen vill jag bara säga .
ta din skit oh dra till nån annan dra åt fkkn helvetet !
vill aldrig se dig mer din äckliga jävla skabb !
du kör din jävla skit med alla & efter ett tag sviker du
fattar inte hur alla kan gå på din skit !
gjorde samma misstag , men aldrig mer .
tro inte att du ena sekunden kan gå och snacka skit om mig
och sen få tbax mig , för gumman det funkar inte så ,
kanske i din lilla fuckade värld men inte i verkligheten ,
vill bah spy när jag ser dig , så jävla äcklig och ful .
innan man träffar dig har man ett underbart liv ,
men sen kommer du bara och förstör allt !
jag blir så jävla arg & ledsen när du gör såhär !
varför kan du inte bah fatta att du krossar alla ?!
du är så nära att få min tår , men jag ska behärska mig ,
för inte ens den är du värd !
JAG HATAR DIG JÄVLA SÄR BARN !

BIO

Nu har jag kommit hem har varit ute med mamma & kusin , vi köpte lite olika saker . Ikväll ska Annie sova här , kommer bli mys . Ska nog gå på bio ikväll eller något sådant vi får se hur det blir , men nu ska jag göra mig iordning inför kvällen typ för hon kommer nog när som helst !
Puss !

GODNATT

Nu ska jag lägga mig & sova , bloggar mer imon !
puss !

MUSIK

Sitter här & lyssnar på musik .. Jag & Robin har typ bråkat lite .. inte så kul , men det är sådant som händer .. Jag vill bara säga att om du läser det här . Så vill jag bara säga att jag älskar dig oavsätt .. vad som än händer , du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta .. Sen jag hittade dig har mitt liv börjat ändas , du har gjort allting så mycket bättre du fick mig att må så bra . Även om vi inte kommer bli vänner igen .. fast det kommer vi nog för det brukar vi bli .. så kommer jag aldrig att glömma dig och våra minnen . Du fick mig att vakna att se ut och leva mitt liv .
Jag älskar dig Robin Åkerman , du är bäst.

SJUK

Är sjuk , så har inte orkat blogga på hela dagen har bara tagit det lungt kollat på film och smsat . Imon sover antagligen Annie här , vilkket kommer bli riktigt mysigt . Så vi får se hur det blir med uppdateringen , men det är ju mycket med skolan nu och sådant som sagt . Så ni får nöja er med mitt bloggande , men ska försöka uppdatera mer ändå ! Men nu ska jag nog lägga mig och kolla på ännu en film ..
Puss !

ROBIN ÅKERMAN

Robin Åkerman vet inte vart jag ska börja , du är verkligen av av dem gulligaste jag vet. Du har verkligen fått mig att inse att det alltid finns nått att leva för , du finns alltid där & stöttar mig till 100 % . Jag litar verkligen på dig , du är en av dem som står närmast mig blir alltid så glad när jag snackar med dig . Även om jag kan va taskig , arg & sur ibland ska du veta att jag inte menar något av det jag säger . Jag älskar dig för den du är & inget annat , du är så söt .. Det finns ingen som du , ingen som funnits där så som du gjort för mig , jag kommer alltid att finnas här för dig också . Jag vill verkligen träffa dig , du verkar va en så skön , rolig & snäll person . Vill ta emot en av dina gosekramar , bara snacka med dig skratta & ha kul . Jag vet att du & jag skulle kunna ha det , din humor & ditt leende slår alla andras . Jag önskar att jag kunde beskriva dig med ord men det går inte , får inte fram alla ord .
Om jag kunde skulle jag vilja vara med dig alla tider på dygnet , du är en äkta vän en sån som alltid finns där & inte sviker .
Jag älskar dig . ♥




FILM

Idag vaknade jag & då hade jag jätte ont i huvet & halsen så tvekade lite på om jag skulle gå till skolan eller inte . Men jag gick till skolan iallafall & det var ju tur för att vi hade det mysigt & roligt i skolan konstigt nog .. Sen efter skolan så åkte jag hem och då var jag ute lite sen så kom Molly hit till mig vi kollade film , satt vi datan , åt & hade det mysigt . Jag älskar dig ♥ Nu har jag pluggat lite & ska nog lägga mig & kolla på en film för att jag mår ju som sagt inte så bra har feber & ont i huvet .. Så vi får se om jag kommer till skolan imon ..
puss !

. . .

baby , våra blickar möts vi ler & tittar bort .
du får mig att känna mig speciell ,
ditt leende är så underbart , varje gång jag ser
dig blir jag helt varm i hela kroppen ,
mitt hjärta slår dubbla slag ,
jag sitter här ensam & tänker ,
jag älskar dig .

PLUGGA

Har nyss duschat och nu ska jag nog plugga lite , har ju läxa tills imon . Det är ju skönt att ha det gjort så man kan ta det lungt ikväll , ikväll ska jag nog kolla på en film och bara ta det lungt . Är ju som sagt väldigt förkyld , så är jätte hes och hostar , men det blir väl snart bättre får vi hoppas . Har inte så mycket mer att skiva nu , men jag skriver nog mer ikväll hoppas att ni klarar er ändå har dock inte vart så bra uppdatering men det får ni leva med .
Puss !